Jezebel
, ,

Jezebel onze comédienne

Het moppenboek van Sinterklaas

Ze zeggen wel eens: de kracht van een goede grap zit in de herhaling. Wat dat betreft hebben we met Jezebel een comédienne in huis. Het was een geweldig idee van Sinterklaas om een moppenboek in haar schoen te stoppen.
Jezebel is een echte grappenmaker. En als ze – even netjes als de Koning tijdens de Troonrede – voorleest uit haar boek, kijkt ze of de mop aanslaat. Als er wordt gelachen, kun je er vergif op innemen dat je dezelfde mop nog zes keer hoort. Dat er uiteindelijk niet meer om de grap wordt gelachen, maar om de pret bij Jezebel wordt geschaterd, heeft ze zelf gelukkig niet door.

familie

Ik voel me een rijk man. Met een prachtvrouw als Charlotte-Sophie en twee van zulke geweldige kinderen als Jezebel en Lennox geniet ik elke dag van mijn gezinnetje.  Dat begint al vroeg in de ochtend, trouwens. De spanning op de gezichten van de kinderen als ze de trap af komen. Zal er weer iets in onze schoen liggen? Om cadeautjes niet vanzelfsprekend te laten worden, hebben Charlotte-Sophie en ik Sinterklaas ’gevraagd’ ook een stilletjes ons huisje voorbij te rijden.

Vader en zoon

Lennox lijkt steeds meer op de jonge John Heitinga. Zaterdag werd hij voor het eerst in zijn voetbalcarrière met een afgelasting geconfronteerd. Buiten regende het. En zijn gezicht stond op onweer. Want wat is er nou leuker dan voetbal? En een echte voetballer laat zich toch niet af afschrikken door een paar spatjes regen? In het Vondelpark hebben we later lachende de schade ingehaald.

Helaas is er naast al het leuke familienieuws ook een minder goed bericht.  Mijn lieve opa heeft een beroerte gehad en ligt in het ziekenhuis. Natuurlijk ben ik onmiddellijk naar hem toe gegaan. Al maakte dat bezoek van anderhalf uur niet heel veel indruk. Opeens rinkelde mijn telefoon. Opa aan de lijn. Waar ik bleef en waarom ik geen voorbeeld nam aan mijn neef Mitchel die hem wel had opgezocht? Door de beroerte wist opa niet dat we lang hadden zitten kletsen. Gelukkig konden de verpleegsters bevestigen, dat ik echt bij hem was geweest. Het zorgde bij mij alsnog voor een glimlach. Maar ik maak me echt zorgen over zijn gezondheid.

28and31Ik vind het ook jammer dat opa er vrijdag 27 november niet bij is als Charlotte samen met haar vriendin Aimee hun eigen merk lanceert. Over ’28 And 31’ vertel ik de komende blogs veel meer. Maar houdt het nieuws in de gaten… Charlotte en Aimee zullen jullie verbazen.

Tags: , ,
1 antwoord
  1. content
    content zegt:

    I just want to say I am newbie to blogging and certainly loved this blog site. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You actually come with impressive posts. Many thanks for sharing with us your blog.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *